Verzenden en retourneren

Wij verzenden zowel binnen als buiten Europa!

Normale verzending:

Onze pakketten worden bij normale verzending door het transportbedrijf PostNL of DHL bezorgd. Bestellingen worden dagelijks binnen 24 uur verzonden.
Voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Je ontvangt per mail een link waar je je bestelling kan volgen door middel van een track en trace code. Internationale verzendingen kunnen 20-25 dagen duren. De vermelde prijzen van de producten op onze website zijn exclusief verzendkosten. Zie hieronder de verzendkosten voor Nederland. De verzendkosten voor andere landen worden berekend wanneer je je adres invult tijdens afrekenen.

Verzendkosten binnen Nederland:

Brievenbuspakket: € 5,50

Verzendpakket: € 7,95

Bestellingen boven € 100,00 ex. btw (Nederland en België), zullen gratis verzonden worden.

* Gyliënne Nails Cosmetics heeft geen invloed op vertragingen die door de postbode worden veroorzaakt.

*Bovenvermelde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Bedenktijd/ retour

Je kunt je product binnen 14 dagen retourneren zonder opgave van reden. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. De kosten voor retour van het product zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via retour@gylienne.nl. Je ontvangt van ons een retourformulier. Deze dien je in je pakket terug te sturen.

Wanneer het product in goede staat is ontvangen, zal het bedrag teruggestort worden op de rekening waarmee u besteld heeft. 

 

Retour adres:

Gyliënne Nails Cosmetics

Vlaardingweg 62

3044 CK Rotterdam

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt je product op afspraak in onze showroom ruilen.

Een product ruilen of retourneren is van toepassing op ongeopende producten. Gebruikte producten kunnen wij niet retour nemen en kunnen ook niet geruild worden.  

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.